AEGON autoverzekering

AEGON biedt met haar autoverzekering een concurrend product. De premie behoort tot de laagste, u kan zelf bepalen wat u wel en niet verzekerd wilt hebben en u krijgt een goede service.

Scherpe premie
Bepaal zelf wat u verzekerd
Goede service

Al jaren vertrouwde verzekeraar

Alle Nederlanders kennen wel het merk Aegon verzekeringen, een verzekeraar met een goede naam en faam. Al decennia is AEGON actief met de AEGON Autoverzekering. En al diverse malen heeft zij goede score behaald in vergelijkingen van consumentenorganisaties.

Dekking

De dekking van deze autoverzekering kunt u in grote lijnen naar eigen voorkeur samenstellen. De basisdekking kan zelf gekozen worden. Dit zijn WA, WA + beperkte casco en WA + volledige casco. U heeft een standaard eigen risico van euro 200,00 per gebeurtenis. Bij WA + volledige casco wordt een breed pakket aan dekking aangeboden, zoals het verzekeren van pech in het buitenland.

Aanvullende verzekeringen

Er is een prima keuze in extra's, de modules zijn; rechtsbijstandverzekering voor motorrijtuigen, ongevallenverzekering voor inzittenden en bestuurder- en inzittendenverzekering.

Beoordeling & ervaringen

De beoordeling van vergelijkingswebsites en consumentenorganisaties van de Centraal Beheer autoverzekering is als volgt.

  • Beste allroundverzekeraar, november 2011, Prestatieonderzoek 2011 van Adfiz