Inshared autoverzekering

De Inshared autoverzekering is erg goedkoop. Deze internetverzekeraar van Achmea biedt een ruimte dekking tegen lage kosten. En daarom is deze verzekering populair.

Ruime dekking, nieuwwaarde eerste 3 jaar
Geen bonus/malus-regeling, nooit premieverhoging bij schade
Gratis vervangend vervoer
Zeer flexibel

U wordt beloond en nooit gestraft

Inshared hanteert geen bonus/malus-regeling. Bij een eventuele schade betaalt u nooit een premieverhoging. Het werkt andersom; als u geen schade krijgt krijgt u het einde van het jaar een deel van het positieve resultaat. Vandaar de slogan 'we all benefit'.
Verder kijkt deze verzekeraar specifieker naar de kenmerken van klanten. Als u ouder bent, betaalt u minder premie. En ook als uw auto ouder is, betaalt u minder premie. Verder gelden er kortingen als uw auto een alarminstallatie of parkeersensor(en) heeft. En ook milieuvriendelijk rijden wordt aangemoedigd; als u een A of B energieklasse auto rijdt, krijgt u enige korting.

Dekking

U kunt kiezen voor de volgende dekkingen.

  • WA dekking: aangeraden voor autos die ouder zijn dan 10 jaar.
  • Halve Allrisk: aangeraden voor een auto tussen de 5 en de 10 jaar.
  • Allrisk: voor een auto jonger dan 5 jaar.

Beoordeling & ervaringen

De Inshared autoverzekering is beloond met de volgende prijzen van vergelijkingswebsites en consumentenorganisaties.

  • Keurmerk Heldere Polisvoorwaarden, april 2011, Verzekeringssite.nl

Het aantal prijzen is beperkt, en dit heeft een specifieke reden. Achterliggende moeder komt niet altijd tegemoet aan alle eisen van vergelijkingssites. En daarom is de Inshared autoverzekering - naar onze mening onverdiend - weinig in de prijzen gevallen.