Goedkoop auto verzekeren

Goedkoop autoverzekering afsluiten

Hoe kunt u nu het goedkoopst een autoverzekering afsluiten? Dient u dit direct bij de verzekeraar zelf te doen, of is het beter om via een tussenpersoon, zoals een assurantieadviseur of een vergelijkingswebsite, de autoverzekering af te sluiten?

Diverse vergelijkingssites, zoals bijvoorbeeld Netpolis.nl, claimen dat zij u zeer voordelige tarieven en uitstekende voorwaarden kunnen aanbieden, met kortingen die oplopen tot wel 50%. Zij hebben een nauwe samenwerking met de grote verzekeraars en kunnen zeer voordelige tarieven bedingen voor hun klanten.

Het is erg lastig om goed te bepalen waar u een autoverzekering het goedkoopst kan openen. Recent zijn de auto vergelijkingssites beoordeeld.

Online auto verzekeren

Bij alle grote verzekeraars kunt u inmiddels online terecht. U kan een vergelijking maken bij bekende vergelijkers zoals Independer.nl, Verzekeringssite.nl en Premie.nl. Vervolgens is aan u de keuze of u deze verzekering via een van hen afsluit, of zelf de website van de betreffende autoverzekeraar opzoekt. Het is altijd verstandig om de verzekeraar te bellen en navraag te doen of u nog extra korting kunt krijgen. Al is de kans klein, niet geprobeerd is altijd mis. Scherm met uw overwegingen dat u ook bij een andere verzekeraar een lage premie kan betalen, en dat u nu kiest.

Heeft u geen zin in al deze moeite of zoekt u een autoverzekering uit buiten kantooruren, hetgeen voor veel (werkende) mensen vaak het geval is, dan is het ook voordelig om via internet de premie van een autoverzekering te berekenen en deze direct online af te sluiten.

Kijk verder voor meer informatie over goedkoop uw auto verzekeren op Autoverzekeringen vergelijk.