Nieuws autoverzekeringen

Lees hier het laatste nieuws over autoverzekeringen. Wie biedt de goedkoopste verzekering aan? Hoe hoog zijn de premies voor autoverzekeringen dit jaar? Kijk verder voor actuele informatie over dit onderwerp.

Autoschade tijdens vakantie

3 juli 2011 - Niets is vervelender dan in de hitte op een tolweg te staan met pech. Check daarom voor je vakantie nog even je auto, kijk of je een onderhoudsbeurt voor je vakantie kan plannen. En kijk even of je wel goed gedekt bent bij je autoverzekering voor pech of schade in het buitenland.

OHRA krijgt tijdens de vakantieperiode veel schademeldingen van automobilisten te verwerken. De vijf meest genoemde gebreken zijn de volgende.

  • Een oververhitte motor
  • Een lekke band (of klapband)
  • Defecte remmen (te weinig remvloeistof)
  • Elektrische storingen (vol gebruik radio en airconditioning)
  • Overige motorproblemen

De meeste verzekeraars bieden ook in het buitenland, tijdens de vakantie, dekking voor schade. Wel zo handig als u op reis bent, en u bent verzekerd. U moet er toch niet aan denken om in de file in de hitte op een tolweg zonder verzekering met een kapotte auto te staan. Weet u welke dekking uw autoverzekering biedt? Toch nog even navragen bij uw verzekeraar voordat u op vakantie gaat!


U wordt overigens geadviseerd om voor de vakantie uw auto te laten checken. Zo voorkomt u ongewenste verrassingen tijdens uw vakantie.

Bron: http://www.ezpress.eu/nieuws/19511/1-op-de-5-automobilisten-strandt-met-pech-tijdens-zomervakantie

Vergelijk hier alle autoverzekeringen!

Lees meer nieuws over autoverzekeringen ...