Nieuws autoverzekeringen

Lees hier het laatste nieuws over autoverzekeringen. Wie biedt de goedkoopste verzekering aan? Hoe hoog zijn de premies voor autoverzekeringen dit jaar? Kijk verder voor actuele informatie over dit onderwerp.

Tip: Nu uw autoverzekering vergelijken!

Autoverzekering met cadeau

12 juni 2011 - Diverse autoverzekeraars proberen klanten te lokken met een gratis geschenk of een leuk cadeau.

Zo krijgt u bij een OHRA autoverzekering 15 procent korting op de premie bij online afsluiten, en bovendien een waardebon voor een gratis check van uw auto bij auto onderhoudsbedrijf Kwik-Fit.
En bij de Delta Lloyd autoverzekering krijgt u een leuk geschenk. Bij het afsluiten van een nieuwe verzekering voor uw auto ontvangt u een gratis Parrot Minikit Slim cadeau ter waarde van 69,95 euro.
En de FBTO strooit met een cadeaubon van bouwmarkt Karwei als u een autoverzekering opent. U ontvangt dan een kortingsbon van 25 euro.

Wij willen u adviseren om niet teveel te letten op de eenmalige cadeautjes. Een autoverzekering met kado is zeker niet perse voordeliger. Integendeel, u betaalt uiteindelijk toch voor uw geschenk. Het beste is om scherp te letten op de premie die u daarna elke maand moet gaan betalen. Wilt u alle autoverzekeringen vergelijken? Kijk dan verder op deze site.

Lees meer nieuws over autoverzekeringen ...