Nieuws autoverzekeringen

Lees hier het laatste nieuws over autoverzekeringen. Wie biedt de goedkoopste verzekering aan? Hoe hoog zijn de premies voor autoverzekeringen dit jaar? Kijk verder voor actuele informatie over dit onderwerp.

Dure premie geeft geen betere dekking

9 mei 2012 - Ook dit jaar heeft Verzekeringssite.nl weer de autoverzekeraars beoordeeld op premie en dekking. En wederom blijkt dat bij een autoverzekering een dure premie niet altijd een betere dekking betekent. Integendeel; vaak bieden goedkope autoverzekeringen de beste dekking (!).

De vergelijkingssite heeft de gemiddelde prijs per verzekeraar bepaald. Ook wordt de kwaliteitsscore van de basis dekkingspakketten (WA, beperkt en volledig casco) en bepaalt daarmee de kwaliteit per verzekeraar verzameld. Vervolgens heeft Verzekeringssite.nl de prijs en kwaliteit per verzekeraar vergeleken met andere verzekeraars. En wat blijkt; een dure premie betekent zeker geen betere dekking. Zo behoort bijvoorbeeld internetverzekeraar Allsecur tot de goedkopere verzekeringen en heeft bovendien een goede kwaliteitsscore. Ook andere internetverzekeraars zoals Zelf.nl en Budgio blijken een goede prijs-/kwaliteitsverhouding te hebben.

Bekijk ons overzicht van autoverzekeraars met de goedkoopste autoverzekering!

Lees meer nieuws over autoverzekeringen ...