Nieuws autoverzekeringen

Lees hier het laatste nieuws over autoverzekeringen. Wie biedt de goedkoopste verzekering aan? Hoe hoog zijn de premies voor autoverzekeringen dit jaar? Kijk verder voor actuele informatie over dit onderwerp.

Goedkope premie autoverzekering

8 augustus 2011 - De premies van autoverzekeringen dalen volgens het Verbond van Verzekeraars al jaren. Nederlandse verzekeringen voor auto's hebben in de afgelopen 5 jaar zo'n 10 tot 20 procent goedkopere premies gekregen. Een goede gelegenheid om uw huidige autoverzekering eens tegen het licht te houden. Wellicht bespaart u met overstappen vele euro's per jaar.

U heeft nu een goede kans om een autoverzekering met een lage premie te vinden. In elk geval meer dan in de voorgaande jaren. Het Verbond van Verzekeraars geeft in een eigen onderzoek, genaamd "Verzekerd van Cijfers 2011", aan dat de premies van Nederlandse autoverzekeringen al jaren dalen.

De meest basale verzekering voor een auto, de zogenaamde WA-verzekering, heeft nu een 17% goedkopere premie dan 5 jaar geleden. De WA plus casco verzekering heeft een 9% goedkopere premie, Het verschil van de premie van All risk autoverzekeringen is niet direct aangegeven.

Vanwege de dalende premies is het altijd verstandig om uw huidige autoverzekering te vergelijken met andere aanbieders. Kijk bij het vergelijken van een autoverzekering naar diverse aspecten en niet alleen naar de premie; ook de dekking en de voorwaarden zijn belangrijk.

Bron: Verbond van Verzekeraars, Verzekerd van Cijfers 2011

Lees meer nieuws over autoverzekeringen ...