Nieuws autoverzekeringen

Lees hier het laatste nieuws over autoverzekeringen. Wie biedt de goedkoopste verzekering aan? Hoe hoog zijn de premies voor autoverzekeringen dit jaar? Kijk verder voor actuele informatie over dit onderwerp.

Let op de premie van uw autoverzekering

19 augustus 2011 - Autoverzekeraars verhogen langzaam de hoogte van de premie voor autoverzekeringen. In 2011 is een gemiddelde stijging van 11% ten opzicht van 2010. Het is dus zaak om uw autoverzekering goed te controleren. Wordt de premie hoger dan een jaar eerder? Dan heeft u de mogelijkheid om op te zeggen. Stap dan over van autoverzekering en bespaar.

Autoverzekeraars verhogen langzaam de hoogte van de premie voor autoverzekeringen. Dit gebeurt als gevolg van een aanwijzing van de Nederlandse Bank, die vreest voor te weinig weerstand bij verzekeraars. Verzekeraars lijken dit verzoek op te volgen. Volgens Independer.nl is er een gemiddelde stijging van 11% in 2011 ten opzichte van het voorgaande jaar.

Het is dus zaak om de nieuwe polis van uw autoverzekering goed te controleren. Wordt de premie hoger dan een jaar eerder? Dan heeft u de mogelijkheid om per direct uw autoverzekering op te zeggen. Overigens kunt u tegenwoordig na een jaar uw autoverzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van een maand. Er zijn nog verzekeraars die wel een lagere premie hanteren. Stap dan over van autoverzekering en bespaar op uw verzekeringskosten.

Lees meer nieuws over autoverzekeringen ...