Nieuws autoverzekeringen

Lees hier het laatste nieuws over autoverzekeringen. Wie biedt de goedkoopste verzekering aan? Hoe hoog zijn de premies voor autoverzekeringen dit jaar? Kijk verder voor actuele informatie over dit onderwerp.

Verzekeraars schaffen no-claimbeschermer af

13 mei 2011 - Diverse verzekeraars zoals Reaal, ASR en Unigarant hebben besloten om de zogenaamde no-claim beschermer niet meer aan te bieden. Bij een no-claim bescherming krijgt een klant een bescherming tegen het verlies van no-claimkorting bij schade. Uit onderzoek blijkt volgens Reaal dat de premie voor deze dekking de afgelopen jaren veel te laag is geweest. De nieuw berekende premie die eigenlijk bij deze dekking hoort, is veel te duur. Daarom wordt de No-claimverzekering niet meer aangeboden aan nieuwe klanten.
Bestaande klanten blijven verzekerd met de No Claim Garantie totdat zij een nieuwe auto kopen.

Dit is opmerkelijk nieuws, want veel consumenten vinden een autoverzekering met no-claimverzekering interessant. Het is een veel gekozen criterium bij het vergelijken van autoverzekeringen. Hierbij kan eenmaal schade worden vergoed zonder dat de no claim-korting direct vervalt. De no-claim korting is bij veel verzekeringsmaatschappijen aanzienlijk, tot wel 80% op de premie. Wij hebben nog geen berichten gehoord van grote autoverzekeraars zoals Inshared, Allsecur, FBTO, OHRA of Centraal Beheer dat zij geen no-claimbeschermer meer aanbieden.

Bron: Reaal schrapt nu ook no-claimbeschermer

U kunt hier een goedkope autoverzekering vinden en uw autoverzekering beoordelen en vergelijken met andere autoverzekeringen.

Lees meer nieuws over autoverzekeringen ...